Fotograf

Kalmar|Öland|Gotland

Fotograf

Kalmar|Öland|Gotland

MODERSKAPSFOTOGRAF

Bröllopsfotograf

KALMAR | GOTLAND | ÖLAND


GRAVIDFOTO

Skulle du vilja föreviga din graviditet men är orolig över att du är obekväm framför kameran och att det ska synas i dina bilder? Kanske till och med övertygad om att det kommer speglas i dina bilder?


Om jag ska vara helt ärlig så är det ytterst få personer som känner sig bekväma framför en kamera. Jag är inget undantag, utan är oftast oerhört kameraskygg. Men vet du vad det fina med en gravidfotografering är? Du behöver inte ha kameravana eller vara en supermodell bara för att du ska ta bilder på dig och magen. Jag ger dig direktiv och är med dig hela vägen. Jag visar hur jag vill att du ska stå och säger saker som ”lite upp med hakan”, allt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt. Det enda jag vill att du ska tänka på är att ha en mysig stund med dig själv i fokus innan det är dags för bebis att komma, låt mig sköta resten.

MAMMA & JAG-FOTO

Drar du dig för att boka en fotografering med dina barn för att de är envisa med spring i benen eller blyga för nya människor?


Vet du? Jag skulle inte kalla en mamma och jag-fotografering för en ”fotografering”. Jag vet att det kanske låter knäppt, men att fotograferas med barn blir mer av en lek eller en mysig stund tillsammans. Det viktiga är inte att barnet står still och tittar in i kameran utan jag vill fånga interaktionen mellan er. Blyga barn har all rätt att gosa in sig i mammas famn och barn med spring i benen ska få vara i rörelse. Jag fångar deras små personligheter – det är ju trots allt det som är det fina.


En mamma och jag-fotografering handlar om att ni ska ha bilder tillsammans från en tid i livet som går alldeles för fort. Jag vill ge er en stund mysig stund tillsammans där ni får klä upp er och du får bära vackra klänningar – tillsammans med de viktigaste personerna i ditt liv.

BRÖLLOPSFOTO

Ska ni gifta er?

Stort grattis till er och er kärlek!


Det är viktigt att känna förtroende för sin fotograf. På er dag kommer det vara många känslor och det är just de som jag fångar på bild. Porträttfotografierna kan vi planera för tillsammans, men resten av dagen ska fångas precis som den är. Därför smyger jag runt och tar bilder under dagen som ni kan titta tillbaka på - för på er dag ska ni bara fokusera på er kärlek och att vara i nuet. 


Tidigare har jag fotograferat ett väldigt begränsat antal bröllop per år. Jag har alltid älskat det men har velat fokuserat på gravida samt mamma och barn. Men nu kan jag inte hålla mig längre - jag ser fram emot att få fotografera många kärlekshistorier framöver.

”Jag ville anlita en fotograf för gravidfotografering ute i naturen, och Johanna var den fotograf som kunde fånga det naturliga och trolska jag sökte för bilderna.


Allt från hennes hemsida till resultat utstrålar verkligen proffsighet. Jag är verkligen glad att jag satsade på att boka en tid för mig själv för att föreviga detta ögonblick i livet. Jag blev så nöjd över bilderna som Johanna tog, med de vackra klänningar jag fick låna och med hela miljön!


Johanna får en att känna sig avslappnad och bekväm under fotograferingen. Jag kan varmt rekommendera alla att anlita Johanna som fotograf!

Louise Palm

Om Johanna

Jag är en 30-årig tjej (dam/kvinna/tant?) från Visby som älskar det nyfunna livet på landet. Tillsammans med min sambo och vår dotter bor jag i ett mysigt hus med naturen direkt utanför dörren. 

Jag är bra på att läsa av situationer och är lekfull, lugn, glad, varsam och gillar att skämta och skratta. Detta är något som blir min styrka under såväl bröllops- och gravidfotografering som fotografering med mamma och barn.


Jag skulle beskriva mig som en introvert person i ett extrovert skal.

KORT OM MINA MODERSKAPSKONCEPT

Anledningen till att jag valt att specialisera mig inom moderskapsfotografering är för att jag vill stärka kvinnor. Jag vill att ni ska se den power ni utstrålar. Det är många som blir chockade när de ser sina bilder. De kan inte förstå att det är de själva. Den känslan vill jag ge er – känslan av ”Jag är ta mig tusan bad ass!”

Sedan älskar jag att fånga kärleken mellan mamma och barn, oavsett om barnet är i magen eller utanför. Så gravidfotografering och mamma och jag-fotografering var ett enkelt val för mig.

Visa detaljer
- +
Slutsåld